Hallo!

Mijn naam is Sander Steenbakkers. In 2020 heb ik Studio SNDR opgericht. Ik kan je helpen met al je on- en offline vormgeving!

Over mij

Al sinds jonge leeftijd was ik vaak creatief bezig. Van tekenen, tot knutselen en vanaf mijn 14e bouw ik zelfs complete carnavalswagens met V.V. De Hêldje op Zök. Na mijn middelbare school was het dus vrij logisch om een creatieve richting in te gaan. Dit is het SintLucas in Eindhoven geworden. Hier heb ik mijn diploma mediavormgeving gehaald. 

Ik ben hierna direct begonnen bij Rethinking Group: Een ontwerpbureau in Eindhoven.
Hier had ik mijn laatste stage gelopen en ze wilde graag dat ik na mijn schoolperiode terug zou komen. Momenteel werk ik hier nog steeds 4 dagen in de week met veel plezier.

Vanaf 2020 was het tijd om een extra stap te zetten. Ik kreeg vaak aanvragen die ik niet kon doen omdat er gewoonweg geen tijd voor was, dus heb ik besloten om een eenmanszaak op te richten: Studio SNDR. Heb je interesse in een logo, huisstijl, folder of website? Of heb je iets anders dat visueel gemaakt moet worden: Aarzel niet en neem contact op. Tot snel!

Interesse?
Meer zien?